ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ] ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ] ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ... ] ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ] Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SITE ] ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ]

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ

Στο Διαδίκτυο (Ιnternet) μπορούμε να αποκτήσουμε την δική μας ταχυδρομική θυρίδα (e-mail account).Αυτό μας προσφέρει την δυνατότητα να επικοινωνούμε με γρήγορο, εύκολο τρόπο και χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση με τους φίλους μας σε όλο τον πλανήτη. Για να γίνει αυτό αρχικά πρέπει να γίνουμε μέλη ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν πολλά, εμείς σας προτείνουμε ενδεικτικά ένα από τα πιο γνωστά και εύχρηστα και σας υποδεικνύουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γίνεται μέλη.

Είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του site του yahoo!!! Aρχικά λοιπόν, (αφού συνδεθείτε με το Διαδίκτυο!!!!), πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.yahoo.com.

ΒΗΜΑ 1ο

Στην οθόνη σας θα παρουσιαστεί η παρακάτω εικόνα. Εσείς επιλέξτε με το ποντίκι σας το εικονίδιο «e-mail» το οποίο έχουμε υποδείξει για εσάς.

κορυφή

ΒΗΜΑ 2ο

Στην οθόνη σας θα παρουσιαστεί η παρακάτω σελίδα. Εσείς θα κάνετε «κλικ» με το ποντίκι σας στον υπερσύνδεσμο (hyperlink) Sign up now.

κορυφή

ΒΗΜΑ 3ο

Σε αυτό το σημείο θα φανεί πόσο «ανοιχτοχέριδες» ή πόσο «τσιγκούνιδες» είσαστε!!! Επειδή όμως δεν είμαστε σπάταλοι…θα προτιμήσουμε μια δωρεάν συνδρομή. Επιλέξτε λοιπόν Sign up now στο πλαίσιο Free Yahoo! Mail.

κορυφή

ΒΗΜΑ 4ο

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία στα κενά πλαίσια. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρέπει να επιλέξετε όνομα (yahoo id) και έναν κωδικό πρόσβασης (password) τα οποία θα πρέπει να θυμάστε κάθε φόρα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

κορυφή

ΒΗΜΑ 5ο

Αφού τα συμπληρώσετε επιλέξτε:
submit this form

κορυφή

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Έχετε δημιουργήσει το δικό σας λογαριασμό e-mail!!!Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να στείλετε ένα e-mail είτε για να ελέγξετε την κατάσταση του, απλά πληκτρολογήστε το id και το password στο πλαίσιο: Existing Yahoo! Users και στην συνέχεια επιλέξτε Sign In

κορυφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Συχνά θα λαμβάνετε e-mail από άγνωστους αποστολείς, τα οποία μπορεί να περιέχουν κάποιον ιό ή ακόμα άσεμνο περιεχόμενο. Θα ήταν καλό να μην ανοίγετε τέτοια μηνύματα, αλλά απλά να τα διαγράφετε.

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ] ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ] ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ... ] ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ] Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SITE ] ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ]